Diversitat funcional i sexe: una joguina per a cada cos

Hi ha un plaer per a cada tipus de persona, de cos o de forat. I sí, encara que pot semblar molt obvi, cal remarcar que també les persones amb diversitat funcional o intel·lectual tenen desitjos sexuals, fantasies i excitacions, tant diferents i singulars com els de qualsevol altra. Per això, per a cada cos divers cal trobar la joguina perfecta, aquella que s’adapti i estimuli al màxim el teu plaer. Aquí van algunes idees per a què feu el match definitiu i les utilitzeu sols, acompanyats o amb l’ajuda d’algun assistent o assistenta sexual.

Per a qui no pugui sostenir o agafar |

Si tens dificultats per aguantar objectes, les joguines que porten ventosa són el complement perfecte per abandonar-te al plaer sense cap impediment. Per exemple, pots enganxar o demanar que t’enganxin el teu dildo a una paret, una taula o al terra i deixar-lo entrar per qualsevol de les comportes. Si no pots agafar la joguina, pots provar, a més dels vibradors o dildos amb ventosa, alguna joguina que es quedi enganxada al teu cos un cop introduïda o vibradors que s’aguantin sols per a què no t’hagis de preocupar de res. O podem anar més enllà: hi ha torsos de ciberpell que simulen tots els forats excitants que et puguis imaginar i que s’aguanten també per si mateixos. Preparades per viure una experiència hiperrealista?

Per a qui necessiti estimulació forta |

Per a les persones que tenen una sensibilitat reduïda (per exemple, aquelles amb espina bífida) el que més els hi pot funcionar són aparells amb una vibració intensa. Aquí us donem la benvinguda al món dels succionadors tot-terreny: aparells que poden alternar vibració i succió i, alhora, estimular el forat negre. Una experiència electroestimulant 3 en 1.

Per a qui vulgui una estimulació no genital |

Més enllà del “mete-saca” i de les pràctiques més normatives que impliquen els genitals i on potser hi ha persones que hi tenen una sensibilitat més reduïda, hi ha moltes més opcions per posar-se a mil amb altres parts del cos. Per exemple: estimulant els mugrons. Es pot fer tant amb unes pinces que s’adhereixin còmodament, i que podem utilitzar per pràctiques BDSM o per una estimulació més suau, com amb un succionador tant de clítoris com específic per mugrons. Per si encara no ha quedat clar: és possible arribar a l’orgasme només acariciant, llepant o estimulant els mugrons!

Per a qui tingui problemes d’erecció |

Les persones amb penis d’edat avançada, que prenguin medicacions psicotròpiques o que estiguin passant per un tractament mèdic agressiu, com per exemple la quimioteràpia, poden tenir dificultat per a què el seu màstil concentri la sang i s’engrandeixi. No cal que això et talli el rollo: et pots ajudar de diferents anelles per mantenir millor les ereccions i, alhora, poder també retardar l’ejaculació.

Com veieu, tot són opcions per a persones i cossos diversos. Quines són les teves?

Text: Marta Molas d’ amantis Gracia.