Diverses fires ompliràn els carrers de Gràcia per la Festa Major

Fotografia: David Ramon

Un any més amb motiu de la Festa Major de Gràcia podrem gaudir de diverses fires tant d’artesania, com d’alimentació o de conscienciació del benestar animal. En total seran quatre fires que estaran obertes des de l’inici de la festa major és a dir el dia 14 fins a la seva finalització el dissabte 21 d’agost de 2021.

Fira de protectores d’animals «Animalistes» |

Serà l’única fira d’un sol dia i se celebrarà el diumenge 15 d’agost a la plaça de Joanic, i estarà oberta des de les 10.00 fins a les 19.00 hores. L’objectiu principal d’aquesta firà serà el de donar a conèixer les entitats animalistes que treballen en el territori, a més també hi haurà l’opció de què diversos animals puguin trobar una nova família i per tant puguin ser adoptats en una nova llar.

Fira de productes artesans i tast de vi |

Se celebrarà al Passeig de Sant Joan entre els carrers Indústria i Rosselló, des del 15 al 21 d’agost entre les 10.00 i 22.00 hores. Una bona opció per descobrir nous sabors, i nous vins, i alhora poder fer una bona compra.

Fira de productes artesans |

Com és habitual també es tornarà a muntar la Fira d’artesans que de forma parlament té espai a la plaça de la Virreina de la mà de l’Associació d’artesans i artistes firaires de Gràcia. La firà romandrà oberta des de les 12.00 i fins a les 22.00 hores del 14 al 21 d’agost.

Fira d’atraccions als Jardinets |

I finalment com no podia ser d’una altra manera, tornarem a gaudir de la tradicional Fira d’atraccions als Jardinets de Gràcia, una bona opció per als més menuts i en general per a tota la família. El seu horari serà des de les 11.00 fins a les 00.30 hores del 13 al 21 d’agost de 2021.