Dissabte vine a l’estand del TOT a la 5a Festa Teixint Connexions de La Marató, emporta’t el número 05 i participa en el sorteig de la panera.

Aquest dissabte a partir de les 10.00 hores del matí el carrer Gran de Gràcia és l’escenari de la 5a Festa Teixint Connexions per La Marató de TV3, on hi participen més de 70 entitats, amb dos escenaris i un munt d’activitats, que uneix el teixit associatiu i cultural, en una jordana per recollir fons, per l’edició d’enguany, dedicades a les malalties infeccioses.

Agafa el TOT Gràcia 05 Hivern al nostre estand |

El TOT Gràcia, per segon any consecutiu també hi participa amb un estand, on podràs agafar el número 05 corresponent a l’hivern 2018 amb un reportatge sobre l’Editorial Bruguera, una entrevista als dos responsables de Teixint Connexions i amb el dossier especial TOT Nadal on per als més petits tornareu a trobar la Carta a Ses Majestats Els Reis Mags d’Orient del TOT.

Participa al sorteig de La Panera del TOT |

A més si ens visiteu al nostre espai, també podreu veure La Gran Panera de Nadal que sortegem enguany amb els productes i serveis que catorze empreses gracienques ens cedeixen. Recordeu que a dins del TOT 05 torbareu la butlleta per omplir i dipositar-la a l’urna que torbareu a la nostra parada, a més de la relació de les empreses que hi col·laboren i els productes o serveis que conté la panera. Recordeu que el sorteig del guanyador se celebrarà el pròxim 2 de gener de 2018.

I no t’oblidis de fer el teu donatiu a la guardiola, del nostre estand o de qualsevol de les 70 entitats que hi seràn presents.