Dissabte 18 de juny «Eurojocs» Vila de Gràcia.

plaça vila petita

El dissabte, 18 de juny, coincidint amb el Campionat Europeu de Futbol botons, Gràcia viurà un dia intens i ple d’emocions amb activitats d’oci familiar a les places de la Vila i del Sol. Hi haurà jocs per a tots. Els assistents podran fer partides de jocs de taula, curses de cotxes en pistes d’Slots (Scalextric) i xutar a gol en taulers de futbol botons.

Al matí, a la Plaça del Sol, de 10h a 14h, hi haurà quiosc de jocs i es podrà participar a la pista de cotxes scalextric, amb curses dirigides per monitors. A la Carpa central es disputarà la 1a fase en format lligueta de l’Eurocopa Vila de Gràcia de Futbol Botons 2016. Jugadors de 7 associacions catalanes i de diferents punts de la península es jugaran el trofeu de Campió d’Europa de futbol botons. Els equips representaran els països que defensen l’Euro2016 de futbol a França.

A la Plaça de la Vila, de 10h a 14h, hi haurà  jocs de taula per a infants (“Haba”, “La escalera encantada” i “Capitan Flint”) i per a joves i no tan joves.

A la tarda, les activitats estan més que recomanades per a gaudir del joc a les dues places de Gràcia.

A la Plaça del Sol, de 16h a 20h, hi haurà el quiosc de jocs i de 16h a 19:30h es farà la Final per al títol de Campió de l’Eurocopa Vila de Gràcia de Futbol Botons. El lliurament de trofeus es farà tot just acabar el torneu, a les 19:30h.

A la Plaça de la Vila, de 16h a 20h, hi haurà la pista de cotxes scalextric, amb curses dirigides per monitors. I de 17h a 19h tindrà lloc el “Taller del joc d’Star Wars X-wing, també dirigit per monitors, les places són limitades amb inscripció gratuïta. Tanmateix, de 16h a 20h, a la Plaça de la Vila s’hi han organitzat jocs de taula per a tota la família.