Dia Mundial del Medi Ambient a l’Aula Bosc Turull.

Divendres vinent dia 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient. Per celebrar-ho, l’Aula Ambiental Bosc Turull ha programat un cap de setmana carregat d’activitats que esperem que us resultin interessants i us facin apropar-vos a l’Aula. Entre d’altres activitats hi ha l’estrena del Cinema a la Fresca, diverses jornades, que tot seguit us fem cinc cèntims.

Com a cloenda de la Primavera Verda del Coll, coneixerem diverses iniciatives comunitàries que ens convidaran a passar a l’acció als nostres barris, pobles i ciutats per aconseguir una vida més sostenible, justa i feliç:

–  17.30-19.30 h: coneixerem pràctiques d’horticultura urbana als barris del Coll i Vallcarca i comptarem amb representants de les diverses experiències d’horts urbans i comunitaris del barri. També iniciarem el compostatge comunitari i explicarem el projecte que implica un grup de famílies interessades del barri. A càrrec de Joan Soler, coordinador del projecte de compostatge comunitari.

–  19.30-20.30 h: presentació de la “Guia del movimiento de transición”. A càrrec de l’autor, Juan del Río.

–   20.30-22.00 h: Cinema a la fresca (+ pica pica). Documental “Illes de futur II, Experiències de resiliència a Mallorca” .

Us recordem que totes les activitats són gratuïtes, però cal inscripció prèvia a aula@boscturull.cat o bé al 93 213 39 45.