Derrumband presenta el seu disc «A Barcelunya» el 4 de març de 2017, el marc dels Festivals Tradicionàrius i BarnaSants.

Després d’una dècada dalt dels escenaris i amb dos discs a les espatlles «Derrumband & Los Amigos de Siempre», 2010 i «Un Plaer», 2013 Derrumband engega un nova aventura amb la publicaicó de  «A Barcelunya».

El projecte es tracta de la revisió i actualització del disc «Flaires de Barcelunya» de Gato Pérez editat l’any 1983. Un disc que mereixia molt més ressò del que va tenir al seu moment i que el grup vol reivindicar i posar en actualitat. És el seu únic disc íntegrament en català, un homenatge a Barcelona i al seu entorn que ell coneixia i sabia descriure tant bé.

Així doncs el grup presenta el seu últim treball, en el marc dels Festivals Tradicionàrius i BarnaSants el proper dissabte 4 de març de 2017. La iniciativa, fruit d’un Verkami,  té ña intenció  de reivindicar i posar en actualitat un disc que va tenir poc ressò en el seu moment i ha comptat amb la col·laboració especial d’artistes com Carles Belda, Dani Txarnego, Manel Joseph (Orquestra Plateria), Rafalito Salazar (Ai, Ai, Ai) o Xavi Ciurans (Gertrudis).

+INFO |
Derrumband, A Barcelunya.
Divendres 4 de març a les 22 h al C.A.T.
Preu d’entrada anticipada: 12 €
Preu d’entrada: 15 €
Venda d’entrades a www.entradium.com