Del 7 al 10 de juliol al Teatre Jove Regina «Ningú et va dir que fos fàcil».

ninguetvadirquefosfacilEl Jove Teatre Regina comença ja aquest mes de juliol la seva programació d’estiu 2016. I ho fa amb l’obra «Ningú et va dir que fos fàcil» que podrem veure els dies 7,8,9 i 10 de juliol a les 19.00 hores.

L’adolescència es converteix en el tema d’una peça de teatre musical de ritme trepidant que transforma el pas de la infantesa a la joventut, en una aventura apta per als qui són adults i per als qui estan a punt de ser-ho. Un vagó de metro. Cinc adolescents comencen en solitari un viatge que serà clau per a ells. No es coneixen de res. Potser s’han creuat alguna vegada i no recorden les seves cares o fins i tot, potser, van anar junts a l’escola quan eren petits i la memòria els està jugant una mala passada. El viatge serà llarg i la descoberta d’ells mateixos els omplirà el camí d’obstacles, pors i angoixes. Segur que trobaran companys de viatge i l’acceptació d’aquests jugarà un paper decisiu canviant la direcció del seu futur. Un vagó de metro. Comença el recorregut. La seva destinació és l’edat adulta i arribar-hi es convertirà en l’aventura més gran de les seves vides.

L’espectacle |

A través de la metàfora del viatge, l’obra ens parla del procés que ens porta de la infantesa a l’edat adulta, la tan temuda «adolescència». On, en un mar de dubtes i incerteses allí on abans vèiem terra ferma, l’ésser humà comença a dibuixar amb traç gruixut i dubitatiu qui i què vol ser quan sigui gran. Conceptes com la propiocepció, la identitat (també la sexual) i l’acceptació es barrejaran amb secrets, mentides, històries i amors no confessats. Serà com una vella cançó coneguda per alguns, i un reflex del seu món interior per a d’altres.

La companyia |

Aquesta és la nova proposta de companyia del Jove Teatre Regina nascuda el 1994 i «filial» de la Cia La Trepa (aquesta dedicada al públic familiar) que adreça els seus espectacles al públic jove i que ha produït, entre altres muntatges com Els 3 Mosqueters (coproducció Teatre Regina -Teatre Romea 1998), Romeu i Julieta (2001), Poques vergonyes (2002), Creeps (2003) o, l’any 2013, 1714. Crònica d’un setge. L’autor i director és Gerard Nicasi Ruiz, la composició musical va a càrrec de Marc Miramunt i podrem veure els actors Nil Bofill, Júlia Bonjoch, Pablo Capuz, Cristina Dotras, Marc Miramunt i Pau Oliver.