Del 4 al 7 d’octubre torna una nova edició del Salón Erótico de Barcelona a la Vall d’Hebrón

Presentació Salón Erótico de Barcelona 2018. Fotografia David Ramon

Un any més el Pavelló Olímpic de la Vall d’Hebron tornarà a ser espai obligat per a tots aquells i aquelles que vulguin gaudir una vegada més del Salón Erótico de Barcelona, els dies 4, 5, 6 i 7 d’octubre de 2018. Un any en què el saló s’ha submergit en canvis tant interns d’organització com externs, a causa de la seva reformulació i aposta per al compromís pel que fa a l’educació sexual. Una edició marcada pels canvis a tots els nivells: en el plantejament, en l’estructura, l’organització, la coherència interna, la qualitat, i l’experiència per al visitant…

Canvis interns |

Enguany l’educació sexual, serà un dels eixos principals del SEB: amb la posada en marxa de tres espais dedicats a l’educació sexe-afectiva teòrica i pràctica. A més un dels principals canvis el trobem en l’àmbit de decisió: les dones dirigeixen des d’ara gairebé totes les àrees del saló: Yaiza Redlights, portaveu per segon any consecutiu, influencer i empresària; serà l’encarregada de transmetre els ideals de l’esdeveniment al públic. Cristina Almirall és la directora de «Secció Àrtic» (art, eròtic i ètic). Silvia Rubí, directora artística i supervisora de tots els xous i performances que es realitzaran en el festival. Montse Iserte, sexòloga i directora de les aules pedagògiques. Noemí Casquet, periodista i directora del nou espai «Toca-Toca». I finalment Claudia Simón, economista i responsable de la coordinació de totes les àrees.

El Saló edició 2018 |

Però en l’àmbit extern el visitant es trobarà un saló també diferent, on s’ha volgut potenciar encara més la seva oferta educativa i divulgativa ampliant-la amb tres espais encarregats d’abordar la sexualitat, amb l’Aula de Sexe: espai dirigit per la sexòloga Montse Iserte i on s’impartiran xerrades sobretot tipus de temàtiques. Serà un lloc on poder debatre i filosofar amb grans professionals del sector sobre sexualitat i afectivitat. També trobarem l’Escola de Sexe: un espai dirigit per Lara Castro, sexóloga, i José Toirán, mestre de Kung Fu Sexual. Entre els tallers que impartiran es troba la masterclass de Punt G i Squirt o el sexe per embarassades. El Toca-Toca, un espai d’educació sexe-afectiva pràctica dirigit i coordinat per la periodista Noemí Casquet. Tallers de BDSM, tantra, dansa i moviment o masturbació masculina i femenina. Tots amb una part teòrica i per descomptat, pràctica.

Presentació Salón Erótico de Barcelona 2018. Fotografia David Ramon

El Salón Erótico de Barcelona també aposta per la diversitat sexual i afectiva. És per això que tot el festival serà LGTBI+ friendly promovent la igualtat i equitat. Comptarà amb un espai gai, EnClaveGay, dirigit per Carlos Resa. Les persones no monògames comptaran amb diversos tallers sobre gestió emocional en el poliamor, relacions obertes i fins i tot un racó swinger. També hi trobarem propostes pels amants del BDSM, i una campanya titulada «TRANSformando Mentes» per a conscienciar a la societat sobre el gènere trans.

Com sempre el saló oferirà estands de tendes eròtiques, llenceria, divans, artesania, DVD’s, concursos, tatuatges, afrodisíacs i una llarga llista de serveis que es podran trobar dins del boulevard del Saló Eròtic de Barcelona. A la zona exterior del recinte també hi trobarem una zona de Foodtrucks i música en directe.

L’anunci |

Un any més el saló torna a apostar per un vídeo promocional d’impacte tan visual com pel que fa al guió, de la mà de l’agència Vimema i dirigit per Carles Valdés. L’espot denuncia els models i pràctiques masclistes i la pornografia, i fa una crida cap a una cultura sexual rica en diversitat i igualtat, i que en tan sols una setmana, ja ha tingut amb més de 6 milions de reproduccions.