Del 26 d’octubre al 2 de novembre de 2017 els Cinemes Texas celebren el Festival Internacional de Cinema de Guadalajara Film Festival Mèxic.

A partir d’aquest dijous 28 d’octubre i fins al dia 2 de novembre de 2017 la seu dels Cinemes Texas del carrer Bailén de Gràcia serà la seu del Festival Internacional de Cinema de Guadalajara Film Festival Mèxic. El FICG és un festival de cinema de la ciutat de Guadalajara de Mèxic, i és un dels festivals més sòlids de llatinoamericà amb una forta presència de la indústria cinematogràfica del país, que l’ha posicionat entre els festivals més importants, tant a escala nacional com a internacional, enguany Catalunya és invitada d’honor i per aquesta raó en els Cinemes Texas, podrem veure bon cinema mexicà.

El dijous 26 d’octubre hi haurà la inauguració del festival amb l’assistència del seu director Iván Trujillo, el director de l’Institut Ramón Llull Manuel Forcano i Ventura Pons director dels Cinemes Texas. Tot seguit es Es projectarà la pel·lícula: «En el último trago», dirigida per Jack Zagha Kabable. Presentada pel seu guionista David Desola. En finalitzar la projecció el públic serà convidat a menjar mexicà per gentilesa del Restaurant Sabes una cosa i a una cervesa per gentilesa de Moritz.

Els horaris de les sessions del divendres 27 al 2 de novembre seran a les 18.00 h i a les 20, hores.

Programació del Festival |

DIVENDRES 27 D´OCTUBRE:«Sueño en otro idioma». Dirigida per Ernesto Contreras

DISSABTE 28 D´OCTUBRE:«Santa y Andrés». Dirigida per Carlos Lechuga

DIUMENGE 29 D´OCTUBRE:«Bruma». Dirigida per Max Zunino

DILLUNS 30 D´OCTUBRE: «Mientras se espera» Dirigida per Paola Villanueva

DIMARTS 31 D´OCTUBRE :«En el último trago». Dirigida per  Jack Zagha Kabable

DIMECRES 1 DE NOVEMBRE :«Resurrección». Dirigida per Eugenio Polgovsky

DIJOUS 2 DE NOVEMBRE:«Vive por mi». Dirigida per Chema de la Peña.