Del 25 de gener al 21 de març 2020 torna una nova edició de música amb el cicle Folk als Mercats

Fotografia: C.A.T.

Un any més el Festival Tradicionàrius torna a omplir els mercats municipals de l’Estrella, de la Llibertat, de l’Abaceria, el de Lesseps de música tradicional i popular a la tretzena edició del cicle Folk als Mercats. Les passejades pels Mercats de Gràcia són una cita ineludible del Tradicionàrius, un retrobament amb els comerciants amics i els clients fidels, en què cada edició aposta per noves formacions de joves músics i consolida grups de prestigi de la música d’arrel, posant especial accent en el calendari festiu tradicional molt present als Mercats de Barcelona.

Programació 2020 |

Dissabte 25 de gener 12.00 hores als Mercats de Gràcia.
Xeremies i Glosadors de Mallorca: Els glosadors i xeremiers passejaran pels mercats de la Vila amb les seves melodies i cants per aportar un toc musical a tots els gustos i colors de les parades. Venedors, compradors i visitants podran gaudir de música i glosa de les Balears. 

Dissabte 8 de febrer 12.00 hores al Mercat de la Llibertat i l’Abaceria Folk.
Amb All Foll: Després d’anys tocant música tradicional, All Foll va decidir encara el seu repertori cap a les cançons que els agradava punxar a les festes. Versions frikis de grans hits festius i coneguts amb la inconfusible sonoritat tradicional de l’acordió diatònic, el flabiol i el tamborí.

Dissabte 22 de febrer dins dels actes de celebració del Carnaval 11.30 hores alMercat de la Llibertat.
Amb Metralla: Per Carnaval, el Mercat de la llibertat s’omple de gralles, metalls i percussions amb el grup de Reu, Metralla. Amb un repertori de les músiques més tradicionals del repertori graller, fins als ritmes trencats dels països de l’est, passant pel repertori d’orquestrina vuitcentista fins a la salsa llatina. 

Dissabte 7 de març Folk als Mercats 12.00 hores al Mercat de Lesseps i L’Estrella.
Taller de cançó amb el C.A.T.: Els alumnes del taller de cançó del C.A.T., liderats per Xavi Rota, passejaran pels mercats de Gràcia i amenitzaran el dissabte al matí als compradors.

Dissabte 21 de març Folk als Mercats 12.00 hores al Mercat de la Llibertat i l’Abaceria.
Amb Namorala Pandereteiras: És un grup de dones que expressen la seva identitat femenina i gallega a través de la música feta tradicionalment per dones a Galícia. Els cants de treball, de filar o de festa acompanyats de panderetes formen el nostre repertori