Del 22 al 25 de setembre Barcelona acull una vegada més les Festes de La Mercè 2017.

Aquest cap de setmana Barcelona celebra novament les festes de la Mercè 2017,  des d’avui divendres dia 24 fins dilluns 25 festiu a la ciutat comtal. Com cada any el Barcelona Acció Musical també se suma als actes de la Mercè amb una gran oferta de música i concerts repartits per a tota la ciutat.

Els punts de festa segueixen sent els mateixos de l’any passat el Parc de la Ciutadella la zona familiar amb activitats per a infants i grans igual que al Passeig Lluís Companys.

El Castell de Montjuïc és un altre dels punts on podrem gaudir d’espectacles de titelles, i circ, també al Parc de Sant Martí podrem gaudir de la festa amb música en viu.

Al Parc de la Nova Trinitat diverses activitats per a tots els públics com competicions de danses urbanes, també música. A més les festes com sempre comptem amb la participació de les colles de cultura popular de Barcelona.

A més el servei de Metro de TMB romandrà obert tota la nit des del divendres fins al dilluns a les 00.00 de forma ininterrompuda. Podeu consultar el programa complet de les Festes de la Mercè en aquest enllaç.