Del 2 al 11 de febrer «La Sala Roja»al teatre de la Badabadoc de Gràcia.

La Badabadoc Teatre és una petita sala de teatre independent situada al barri de Gràcia de Barcelona al Carrer Quevedo, 36) que va obrir les seves portes per primera vegada l’any 2015, la sala ofereix un espai polivalent que s’adapta a les necessitats de cadascuna de les obres disposant les butaques en estil italià, en semicercle o bé utilitzant la totalitat de l’espai i afavorint que sigui l’espectador qui es mogui per la sala. Amb una capacitat màxima de 50 espectadors per passi, la Badabadoc Teatre aposta per un teatre proper a l’espectador amb un espai íntim.

Aquest 2017 ja l’han encetat amb un muntatge de la Cía Mai Rojas y los Escultores del Aire, i ara aquesta primera quinzena de febrer la protagonista és l’obra «La Sala Roja» amb la companyia de Victoria Hladilo amb vol directe des de Buenos Aires, després d’estar més de 4 anys a la cartellera i 240 funcions i més de 15.000 espectadors. L’obra està interpretada per Manuel Vignau, Julieta Petruchi, Daniela Rico Artigas, Victoria Marroquín, Axel Joswig, i Victoria Hladilo.

La Sala Roja |

Un jardí d’infants i una reunió de pares. Un grup d’adults conviuen forçadament per a tractar de coordinar i acordar tot tipus de detalls que involucren als seus fills i filles. Defensar les necessitats dels seus nens i nenes és l’excusa perfecta per a poder expressar les pretensions individuals i imposar opinions com a veritats absolutes. Desitjos, secrets i frustracions apareixen, convertint el treball en equip en una disputa d’ego i poder. Al final arribem a la conclusió que només volem el millor… per a nosaltres mateixos.

«La Sala Roja» de Victoria Hladilo, la podreu veure els dies 2, 3, 4, 8, 9, 10, 11 de febrer de 2017. Podeu trobar més informació a la pàgina web del teatre.