Del 18 de juny a l’1 de juliol se celebra la Festa Major del Camp d’en Grassot i Gràcia Nova 2019

Fotografia: David Ramon

Doncs sí des de passat dimarts 18 de juny i fins al pròxim 1 de juliol de 2019 el Camp d’en Grassot i Gràcia Nova celebra la seva Festa Major amb un programa d’activitats molt variat per a tota la família, que inclou projeccions de cinema a la fresca, comerç al carrer, tornejos esportius, cursos, correfoc, cercavila, dinars i sopars populars, a més de diferents tallers al mercat.

Tot i que algunes activitats ja van començar el passat dimarts, la lectura del Pregó de Festa Major serà el diumenge 30 de juny a càrrec de Gislinde Ritter Schurig, secretària de l’Associació de Veïns de Camp d’en Grassot. Entre les principals novetats d’aquest destaquem el desè aniversari de la Bruixa Violeta que per celebrar-ho presidirà la Cercavila de gegants i gegantons de dissabte 29 de juny. Altres novetats són el primer concurs d’escultures que acollirà l’espai d’entitats del Mercat provisional de l’Abaceria al Passeig de Sant Joan (d’Indústria
Roselló) entre les 17.00 i les 20.00 hores, o la presentació del documental web «Memòria de la Sedeta. Teixint històries de vida».

Pel que fa a les actuacions musicals, podrem gaudir d’havaneres el dissabte 29 de juny al carrer Bailèn a les 20.30 hores, o el concert de Flowers and the band el mateix dia a la plaça de La Sedeta a les 21.00 hores. També podrem gaudir del Gran Ball Festa Major 2019 a Grassot (entre Indústria i Còrsega) a partir de les 23.00 hores.

El diumenge 30 de juny serà moment per gaudir de la Trobada Castellera Camp d’en Grassot amb les colles: Castellers de la Vila de Gràcia, Castellers de Lleida, Castellers del Poble Sec, Castellers Xerrics d’Olot a les 12 del migdia  al carrer Indústria (entre Roger de Flor i Nàpols).

El mateix diumenge 30 de juny la música la posarà grup Doc Scanlon’s International Cool Cat Combo a La Sedeta, o la ballada swing amb Maniac’s band & classe oberta amb Swing Maniacs al Passeig de Sant Joan. Podeu consultar tota la programació d’aquest 2019 en aquest enllaç. La Festa Major ha estat organitzada per la Comissió de Festa Major del Barri del Camp d’en Grassot-Gràcia Nova, formada per més de 25 entitats del barri a més d’altres de col·laboradores.