Del 13 al 28 de febrer de 2020 període per demanar permís per les parades de Sant Jordi

Fotografia: David Ramon

Aquest 2020 la diada de Sant Jordi serà un divendres i segurament molts col·lectius, entitats, escoles, comerços i particulars voldran tenir la seva pròpia parada de venda de roses o llibres per a un dia tan esperat. Però per a poder tenir una parada molt abans cal demanar una sol·licitud a l’administració. Per això enguany les sol·licituds per instal·lar paradetes de venda de roses o llibres per l’any 2020 es tramitaran telemàticament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament.

 Per a qui vulgui i estigui interessat a situar-se davant del seu local o comerç i per a tots aquells que tinguin autorització dins dels espais representatius el termini de presentació serà des de les 15 hores del 13 de febrer fins a les 15 hores del 28 de febrer de 2020. Recordem que per a fer aquest tràmit caldrà disposar de certificat digital i fer la sol·licitud exclusivament de manera telemàtica

Si el que vol el sol·licitant és tenir un espai lliure a la ciutat el termini de presentació serà de les 15 hores del 2 de març fins a les 15 hores del 2 d’abril. En aquest cas a més de poder fer servir els certificats electrònics més habituals, també es podrà fer servirblIdCAT Mòbil. Les sol·licituds presencials a les OAC segueixen disponibles amb cita prèvia, que es pot obtenir a barcelona.cat/cita. Podeu també tenir tota la informació de manera més completa en aquesta mateixa adreça web.