De l’1 al 21 de desembre La Badabadoc programa per segon any el Festival Internacional de Teatre Unipersonal

Des d’aquest dimarts 1 i fins al dilluns 21 de desembre de 2020 la sala de teatre La Badabadoc del carrer Quevedo 36, tor a acollir per segon any el Festival Internacional de Teatre Unipersonal. Es tracta d’una aposta per a seguir promocionant la producció del teatre català i exportar-lo més enllà de les nostres fronteres, així com mostrar algunes de les millors creacions en teatre unipersonal del off de Buenos Aires i d’Amèrica del sud. CATBASUR compta amb el suport del ICUB (Institut de Cultura de Barcelona), i amb la seva segona edició pretén fer-se un lloc en el calendari cultural de la ciutat i de Gràcia.

Calendari del CATBASUR 2020 |

L’esfondrament de la casa Usher
Del 02 al 05 de desembre de 2020 a les 20.00 hores
El text és un dels relats més coneguts d’Edgar Allan Poe. La història, amb una prosa d’una bellesa pròpia de la poesia, es pot enquadrar dins del gènere de terror. És un univers ple de racons foscos, de boscos boirosos, de casses vençudes pels anys i les esquerdes. Però és, sobretot, la història de dos germans, Roderick Usher i Lady Madeline, víctimes d’una estranya malaltia que fa que la mort sobrevoli en tot moment l’escena.

Ana y Serafín. Inquilinos de la periferia
Del 09 al 12 de desembre de 2020 a les 20.00 hores
Ana i Serafín, arriben a Barcelona l’any 1962, fugint d’una Còrdova pobra i miserable. Arriben a Barcelona de nit, amb una maleta i un matalàs com a única pertinença. Sempre vivint en la perifèria de la societat, malgrat tot són felices, malgrat la pobresa, la demència…

El rey del Gurugú
Del 13 al 16 de desembrede 2020 a les 20.00 hores
Marley és un gos vagabund adoptat per Abdul, un dels immigrants subsaharians que malviuen en la Muntanya Gurugú, molt prop de Melilla, esperant que els arribi l’hora de saltar la tanca i entrar a Europa.

200.000 mujeres
Del 17 al 20 de desembre de 2020 a les 20.00 hores
Unes 200.000 bruixes van ser torturades i condemnades a mort a Europa entre els segles XVI i XVII. Eren acusades de provocar epidèmies, gelades i morts sobrenaturals, guiades pel Diable. Joana, Jaumeta i Felipa, llevadora i pagesa, comparteixen una preocupació i una por, ser acusades, elles també, de bruixeria.