Conrear l’autoerotisme a Gràcia: Estima’t!

Segur que hem sentit mil vegades la frase: Qui t’estimarà millor que tu mateix? Si teniu sort, més d’una persona. Però encara que sigui així, mai està de més aprendre a estimar-nos per anar per la vida amb més seguretat en nosaltres mateixes i perquè no, amb un somriure als llavis. Aquesta premisa també serveix a nivell físic. Fer-nos gaudir nosaltres mateixes ens dona autoconfiança i autosuficiència. A més, explorar-nos és la millor manera de saber el que ens agrada i per tant, saber el que ens agrada que ens facin.

Sense vergonya |

La masturbació no només la podem aprendre i practicar quan apaguem els llums i estem soles a casa. Hi ha centres on ens poden guiar i ajudar davant els dubtes que tinguem a l’hora de donar-nos plaer a nosaltres o a algú altre. Perquè repartir plaer és molt excitant i a sobre dona mil punts de bon karma.

A Gràcia hi ha bastants punts on podem augmentar el nostre coneixement sobre l’autoerotisme. Si ets jove, el millor lloc on començar és el Centre Jove de l’Atenció a les Sexualitats (Granja, 19-21). Allà fan una gran tasca de divulgació de temàtica sexual per trencar tabús i poder gaudir del sexe de manera segura. 

Juguem!

Pels més adults, Gràcia ofereix una oferta de tallers i botigues al servei de l’hedonisme. El món de les joguines sexuals està en evolució constant i no para de treballar perquè les experiències sexuals soles o amb companyia siguin més plaents i excitants. Si doneu una volta per sexshops com Lovesexing (Bonavista, 28) o Delicatessen X (Penedès, 10), veureu que no tot acaba amb el Satisfyer, hi ha centenars d’opcions més per explorar. A més, en altres espais, com la botiga eròtica amantis Gràcia (Torrent de l’Olla, 145), a banda de trobar joguines i complements eròtics que fan de l’autoerotisme un plaer encara més excitant, us podreu inscriure per participar a tallers i xerrades que ens ajudaran a conèixer el nostre cos, passejar-nos-hi, explorant noves zones i arribant a llocs que no ho havíem fet abans.

Per Marta Molas d’amantis Gràcia.