Connecta’t a l’Economia Social i Solidària de Gràcia

El pròxim 19 de novembre la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) organitzen una sessió webinar on es presenten diverses experiències d’entitats socials a Gràcia que estan desenvolupant i oferint iniciatives per promoure una economia social i solidària propera, dins del projecte «El Mercat Social.

Que és el mercat social? |

El Mercat Social és una iniciativa nascuda el 2013 i posada en marxa per la Federació Catalana de Voluntariat Social. El Mercat Social és un aparador en línia de difusió i compra de més de 400 productes i serveis oferts per prop de 34 entitats socials. Entre els seus obejctius hi ha els de romoure iniciatives d’economia social i solidària per la inserció social i laboral dels col·lectius més vulnerables. Desenvolupar projectes per millorar la qualitat de vida d’infants, joves, gent gran, persones amb malalties, etc. I finalment  integrar persones voluntàries en el desplegament d’aquestes iniciatives i projectes com a agents de transformació social.

Sessió a Gràcia |

La sessió que es farà a Gràcia compte amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i ho organitzen la FCVS, amb seu al C/Grassot, de Barcelona (Gràcia-Camp d’en Grassot) i les entitats ABDACIDh i Coopoblet. L’assistència a l’acte via on-line és gratuïta però cal inscripció. Serà el poper 19 de novembre de 10 a 11 hores.