Condons: quin vols emprovar-te?

condoncsamantisEl món del profilàctic és molt més ampli del que sembla. Segurament només et sonaran una o dues marques que et trobes tot sovint a la benzinera, al supermercat, a la farmàcia del barri. Una qüestió de màrqueting. Coneixes el que et sona, és a dir, aquelles marques que tenen més diners per a poder-se expandir per tot tipus de botigues.

Però t’has plantejat si són les millors marques? Si et venen els condons que realment s’adaptaran al teu cos i t’ajudaran en la tasca d’aconseguir plaer?

Avui et volem presentar algunes alternatives més que tens a aquestes marques que ja coneixes i que segurament ja has provat.

Condons per talles. No estem parlant de les versions XL que venen les grans marques. Parlem de talles més acurades, que poden oferir, des del condó més gran al més petit, moltes mides diferents. I no parlem tant de la llargada del penis, com del seu gruix. La llargada no ha de preocupar més que en casos puntuals, perquè la majoria dels condons es poden desenrotllar sempre «una miqueta més». L’important és l’amplada nominal, que és la circumferència del penis dividida entre dos. Si a casa, agafes un regle i mesures aquesta dada, ja podràs venir a amantis o la teva botiga eròtica de referència a cercar el condó que realment s’ajusta a tu. MySize és una de les cases que ofereix mides a l’igual que TheyFit, que presumeix d’oferir fins a 66 talles de preservatius diferents.

Noves marques entren al mercat. Si sou fans de les joguines eròtiques, segurament ja coneixereu la marca Fun Factory. Es van fer molt famosos els seus vibradors en forma d’animalons. Avui dia encara se’n venen amb forma de cuc o de dofí. Doncs bé, aquesta marca alemanya també ha entrat al mercat dels condons. A amantis ens agrada especialment una capseta que venen amb condons de diferents formes i composició: més amples, amb més reservori, extra sensibles, etc.

Un clàssic, condons de sabors: és una tradició que no passa de moda. Qui no ha usat mai un condó de sabors? Són ideals per fer una mica de sexe oral i així tenir la possibilitat de tastar gustos diferents. Però no us penseu que la cosa s’acaba amb el típic de plàtan o maduixa… No! Al mercat existeixen sabors molt més interessats que aquests com per exemple., gust de gominola o de còctel. I alguns, a part de gust, també incorporen un color associat al gust del condó, el que els fa més festius i alegres.

Pels al·lèrgics, alternatives: I si sou al·lèrgics o penseu que podeu ser-ho, perquè heu tingut més d’una mala experiència al usar condons, tingueu en compte que avui en dia hi ha el mercat opcions que us poden anar bé: en primer lloc, hi ha condons de poliuretà que no contenen gens de làtex i que per tant, si la vostra al·lèrgia ve d’aquest material, ja no la patireu mai més! I després hi ha els condons vegans i orgànics: porten una lubricació sense caseïna, una propietat de la llet animal; i estan fets de làtex orgànic, pel que us assegureu molt més que la vostra pell no entra en contacte amb productes químics.

Què et sembla? T’animes a passar dels de sempre i a venir a buscar-ne de nous?

Per Marta Molas d’amantis Gràcia.