Concert d’homenatge a El Flaco de la mà de 25 músics aquest dissabte 22 d’octubre al C.A.T.

musicselflaco

Un nodrit grup de músics de molt diferents orígens, residents a Barcelona, es reuneix per interpretar l’obra de Luis Alberto Spinetta (1950-2012), un dels músics més importants del rock argentí. Circularan per l’escenari prop de vint músics component formacions d’allò més variades, des de duos fins nonets, interpretant les obres més representatives de Luis Alberto ‘el Flaco’ Spinetta mort fa dos anys. Un espectacle que per segon cop ha aconseguit reunir tots aquests músics que retran homentage a un músic que va deixar petjada a l’Argentina però també arreu amb la seva mística musical. 

Els músics que hi participaran són: Matías Míguez, Anibal Martínez, Guido Di Blasi, Marcelo Valente, Martín Hernández, Guillermo Rizzotto, Guillermo Carrizo, Pablo Massera, Paco Weht, Salvador Toscano, Gabriel Urdiales, Pablo Cruz, Carme Canela, Cece Giannotti, Gabriel Urdiales, Cecilia Giménez, Gabriel Vallone, Sebastián Radice, Johanna Zohler & Oscar Aresi, Guillermo Machado, Alejandro Di Costanzo, Gabriel Mastronardi, Luciano Ceraso.

El Concert d’homenatge a El Flaco de la mà de 25 músics  residents a Barcelona, tindrà lloc aquest dissabte 22 d’octubre de 2016 a les 21.30 h al C.A.T. i està organitzat pel Cicle Hamaques de la Casa Amèrica Catalunya, el centre d’estudis passatge i el Centre Artesà Tradicionàrius