Concert de Els Sirex i Els Mustang dissabte 26 de maig de 2018

Els actes d’aquest any que commemoren el bicentenari de la Festa Major de Gràcia, van posant a poc a poc el punt final a la celebració. Aquest dissabte 26 de maig, serà el torn d’un dels concerts més esperats, el de Els Mustangs i Els Sirex. Un acte que estava programat per al 2017 i que es va suspendre. Enguany aquest concert serà un homenatge a les festes que es feien als envelats de Gràcia, com el de la plaça del Diamant o la plaça del Sol, oferint aquest doble concert d’aquestes dues bandes catalanes icones del pop dela dècada dels anys 60. El concert tindrà lloc a la plaça de la Vila a partir de les 22.00 hores del dissabte 26 de maig de 2018.

Els Sirex |

Els Sirex van nèixer a la dècada dels 60 del segle XX, de la mà inicialment per Antoni Miquel Cervero «Leslie» com a vocalista, Lluís Gomis a la bateria, Josep Fontsere a la guitarra rítmica, Guillermo Rodríguez Holgado en el baix i compositor i Manolo Madruga a la guitarra solista. Des del 1965 fins al 2002 van publicar nou discos entre ells Sirex (1978), Ni Más ni Menos (1980), o Todos sus EP en Discos Vergara (2002), entre les seves cançons de més èxit hi trobem «La Escoba« . El Sirex també van ser teloners del segon concert dels The Beatles el 3 de juliol de 1965 a la Monumental de Barcelona. El 1978 van participar en la quarta edició del Festival Canet Rock.

Els Mustang |

El grup barceloní es va fundar el 1961 format per Santi Carulla (veu), Marco Rossi (guitarra solista), Antoni Mercadé (guitarra rítmica), Miguel Navarro (baix) i Tony Mier (bateria) en la seva formació inicial. L’octubre de 1962, Los Mustang graven el seu primer disc per EMI-Odèon amb versions de cançons estrangeres com 500 millas de Peter, Paul and Mary, [1] Madison twist de Johnny Hallyday més He de saber y No lo ves. El 1963 van editar quatre discos, i a partir de 1964 van versionar algunes de les cançons més exitoses del repertori dels The Beatles, ja als anys 70 van decidir apostar per temes inèdits i amb sonoritats que els acostaven a la psicodèlia, fins que el 1973 van desaparèixer del panorama musical espanyol, i finalment l’any 2000 graven un disc per commemorar els 40 anys de la formació.