Jornades de «Portes Obertes» als centres educatius.

ESCOLA PORTADA

Un any més comencen les jornades de portes obertes, dels centres educatius tant públics com privats, perquè pares i mares, pugin visitar i triar els centres, més adients per al seus fills. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Barcelona, amb el suport del Consorci d’Educació de Barcelona, desenvolupa diferents accions comunicatives adreçades a les famílies de la ciutat amb fills o filles que hagin de cursar el segon cicle d’educació infantil, ensenyaments obligatoris o que hagin de canviar de centre educatiu.

Així doncs L’Ajuntament de Barcelona torna a oferir a les famílies de la ciutat el web www.bcn.cat/educacio que enllaça amb el web del Consorci d’Educació de Barcelona (www.edubcn.cat), on es podrà consultar informació actualitzada de manera permanent sobre les dates i els horaris de les jornades de portes obertes organitzades durant aquests dies des dels centres educatius públics i concertats de la ciutat. A més, també, s’oferirà informació a través de: www.bcn.cat, les webs dels districtes, les oficines d’atenció ciutadana, el telèfon municipal d’atenció ciutadana 010 i del twitter municipal @bcn_ajuntament.

Pel que fa als centres públics del districte de Gràcia, en aquest enllaç, podreu veure els centres i les seves corresponents direccion