Comença una nova edició del Brot 2016, Festival de bandes novelles de Barcelona.

Aquest divendres, 1 d’abril, comencen els concerts de la 6a edició del festival per a bandes novelles «Brot 2016» que s’estendrà fins al dia 30 d’abril. 

Aquesta primera semifinal del Brot tindrà lloc a l’Espai Musical La Bàscula, a les 20 h. En aquesta ocasió, es comptarà amb la participació de 4 bandes:

  • Kids from the 90s

  • Rotten Row
  • 
The Lighters

  • Void

El guanyador d’aquesta fase passarà directe a la final del concurs. Podeu anar i gaudir dels directes dels grups que actuaran en aquest primer concert del Festival.

Enguany el festival tindrà lloc tots els divendres i dissabtes durant el mes d’abril (excepte el cap de setmana de Sant Jordi) tenint lloc les finals el 29 d’abril per al Premi Embrió al Casal de Joves Les Corts i el 30 d’abril per al Premi Brot a l’Espai Jove Boca Nord.

Recordeu que a la categoria Brot es gaudirà de 6 semifinals i una final. Cada concert del Brot comptarà amb grups amb membres d’ entre 18 i 25 anys. En el cas de la categoria Embrió, serà un únic concert amb 5 grups amb components fins als 18 anys. Podeu consultar tota la informació al seu web oficial.