Comença un nou curs a la Casa de la Festa de la Violeta de Gràcia.

lavioletamusica

Amb l’inici del curs escolar, la majoria d’activitats als centres culturals tornen amb noves propostes i la Violeta de Gràcia no n’és una excepció. Les principals novetats són un taller dedicat a l’elaboració de llibres pop-up i els itineraris autoguiats per tota la família Re-correm Gràcia! dels dissabtes al matí.

A part, també torna la música amb l’espectacle ‘Recorda’ a càrrec de la formació musical 52Cordes i s’inicien les matinals infantils amb ‘Les increïbles històries de les pirates Anne i Mary‘. Ah, i no us perdeu les espectaculars fotografies de l’exposició ‘Sota Foc’ del mes de setembre.

L’art dels llibres Pop-up|

Saps que són els llibres carroussel, les volvelles i les llengüetes? En aquest taller ens ensenyaràn l’enginyeria del paper; aprendrem diferents tècniques per crear composicions tridimensionals i desplegables, plenes de màgia i moviment. Ens inspirarem en les festes i tradicions populars del nostre país per formar imatges úniques, i arrodonirem les classes amb algun apunt històric sobre aquest art que es practica des del segle XIII.

Recorda |

El trio 52Cordes, arpa i dues sopranos, ens presenta el seu espectacle i concert “Recorda”.  S’endinsa en la voluntat d’atansar a tothom la música lírica i la màgia d’un instrument especial, l’arpa.

“Recorda” és un recorregut, musical i visual, per alguns dels moments de  la història de l’òpera. El record, l’evocació de moments i emocions que sovint la música ens produeix es converteix en aquest espectacle en eix vertebrador de la retrobada de tres personatges després d’un llarg viatge. Tres personatges que conduiran a l’espectador amb la seva música a visitar els seus records més entranyables. A través de les seves vivències i records, caminen per diferents moments de les seves vides, amb la presència de la poesia, l’amor, la màgia, la dansa, el misteri, la solitud o l’alegria. Totes aquestes emocions  arribaran a l’espectador d’una manera subtil on cadascú hi veurà reflectits els seus propis records.