Comença el LEM 2016, el festival de música experimental.

Gràcia SonoraUn any més del 29 de setembre al 29 d’octubre arriba a Gràcia el LEM, el XXI International Experimental Music Meeting, que omplirà de música diversos espais de Gràcia. La inauguració del Festival va tenir lloc el passat dijous 29 de setembre amb la presentació del cicle i un concert en directe.

Gràcia Territori Sonor és una associació sense ànim de lucre, responsable de la organització de nombroses activitats al voltant de la música experimental a Barcelona, d’entre aquestes, el festival internacional LEM.

La celebració del LEM 2016 coincideix amb la celebració dels 100 anys de DADA que convida a la reflexió sobre allò que determina les categories de possible, probable, improbable i impossible; del punt de vista real-no real; del concepte de latència.

El que no ha passat està latent? Tot el que podria passar en una única situació és possible i depèn que passi una cosa o altra d’allò que fem sense ser conscients de la situació? Però, solament si en som conscients? Podriem canviar les coses inconscientment? Quina resposabilitat hi tindriem? Aquí arriba el LEM, música experimental més enllà de la raó i la veritat per portar al límit les convencions establertes. En aquest enllaç pots consultar la programació d’aquest 2016.