Cloenda de la 34 del Festival Tradicionàrius

El Festival Tradicionàrius arriba al final de la seva 34 edició a Gràcia. Aquest dimecres  24 de març serà l’última sessió de Les Vespres dels dimecres i també es disputarà la gran final del torneig de Gàmbit que organitza el Club d’escacs Tres Peons. La música anirà a càrrec de Marcel Casellas, en Marçal Ramon i la Coloma Bertran, i la final la jugaran en Marcel Casellas i en Daniel Mas. 

El dijous 25 de març de 2021 hi haurà a les 19.00 hores al Bar del C.A.T. la presentació del llibre «Jaume Vidal i Vidal. Esbós d’un músic». Un llibre editat per l’associació Amics de l’Orgue del Vendrell  i Les Gralles del Baix  Penedès, amb la col·laboració del Departament de Cultura i l’Ajuntament del Vendrel. Tot seguit hi haurà l’actuació dels Grallers de Barcelona que interpretaran la sardana inèdita “Bastonera” composta per Jaume Vidal i fins ara desconeguda. L’acte finalitzarà amb un altre tema de Vida i Vidal Polca del pam-pam.

I la cloenda de la 34 edició del Tradicionàrius anirà a càrrer del concert ofert per Joan Garriga i el Mariatxi Galàtic a les 20.00 hores al C.A.T que ja té totes les entrades exhaurides