Cliclab ha obert portes el passat 30 de setembre de 2017 a Gràcia amb una festa d’inauguració.

Des del passat 30 de setembre dia de la inauguració Gràcia compta amb un nou espai per explorar, investigar, descobrir i experimentar, que és com el defineixen els responsables del nou local que acull Cliclab al carrer de la Llibertat 11 de Barcelona.

Cliclab trobaràs una àmplia oferta d’activitats per entrenar l’habilitat de fer clics. Un nou espai per aprendre a gestionar millor les emocions, per entrenar actituds positives, per reiniciar-se i alhora desconnectar, en definitiva un espai multidisciplinari. A Cliclab també podràs gaudir d’esdeveniments, xerrades, col·loquis, exposicions, tallers i diverses activitats, com per exemple tallers monogràfics amb sessions especialitzades per experts en temes concrets de la millora de la gestió de les emocions com ara, l’estrès, el cansament mental i emotiu, l’autoestima, la desmotivació, la creativitat, l’empatia, la falta de sentit a la vida, els vincles afectius, el bloqueig mental, etc.

A més a Cliclab també ofereixen diversos serveis a entitats sense ànim de lucre i a persones amb risc d’exclusió social. Pel que fa a les empreses també hi ha diferents serveis per aquelles persones que estiguin interessades a fomentar la intel·ligència emocional dins les seves organitzacions. L’empatia, el treball en equip, la resolució de conflictes, la gestió del canvi, la creativitat, l’assertivitat, entre moltes altres, són capacitats emocionals crítiques en l’entorn laboral que poden donar el valor afegit per marcar la diferència.

El passat dia 30, aprofitant la festa d’obertura de l’espai també es va inaugurar una exposició titulada «Emocions en Llibertat» organitzada amb la Comissió de Festes del carrer de la Llibertat, que ens invita a fer un recorregut pels diferents guarnits que ha tingut el carrer al llarg de la història de la seva festa major, una exposició que la podreu veure fins al pròxim 14 d’octubre.