Cercavila de cloenda del Tradicionàrius, el divendres 18 de març.

Tradicionàrius punt final COLLES PORTADA
Un any més el Tradicionàrius ha omplert de música Gràcia, amb concerts, exposicions i actes on la música tradicional popular i folk eren els protagonistes. Però tot el que comença arriba al seu final. I aquesta setmana acaba la 29a edició del Festival Tradicionàrius, i com era d’esperar, tancarà el festival la cercavila itinerant de les Colles de Cultura de Gràcia, que tindrà lloc el divendres vinent 18 de març i que començarà a les 20.30 hores i anirà de la plaça de la Vila al Centre Artesà Tradicionàrius, a la plaça d’Anna Frank.
Hi actuaran els Bastoners de Barcelona, la colla de diables La Vella de Gràcia, l’Associació Cultural Colla del Drac de Gràcia, la Colla de Bastoners de Gràcia, la Diabòlica de Gràcia, els Geganters de Gràcia, la Malèfica del Coll i el drac Gaudiamus, els Castellers de la Vila de Gràcia i els Trabucaires de Gràcia.
 
Un cop acabada la cercavila, a les 22.30 hores podreu gaudir del concert del Pont d’Arcalís & Kepa Junkera a la seu del Centre Artesà Tradicionàrius.