Cavalcada de les Carteres Reials a Gràcia el dia 4 de gener de 2017 i Cavalcada de Reis Mags d’Orient de Barcelona.

Sens dubte un dels moments més esperats pels petits i grans durant les festes nadalenques és la nit de Reis, amb la màgia de la Cavalcada i el dia 6, amb els regals omplint les llars de tots els nens i nenes que han entregat la seva carta als Reis. Per aquesta raó a Gràcia el dimecres 4 de gener hi ha la tradicional Cavalcada de les Carteres Reials, amb una cercavila pels carrers de la Vila. En arribar a la Plaça de la Vila, les Carteres es dirigiran als nens des del balcó de la seu del Districte, mentre una pluja de confetti caurà sobre la plaça. En acabar els parlaments i després ser rebudes per les autoritats, les Carteres Reials s’adreçaran a la carpa de Plaça de la Vila per poder recollir totes les cartes dels nens de Gràcia i durant la cercavila se celebraran tallers infantils a la Plaça.

Recorregut Cavalcada de les Carteres Reials a Gràcia |

Jardinets de Gràcia – Carrer Gran de Gràcia – Travessera de Gràcia – Sardenya – St. Antoni Maria Claret – Tordera – Milà i Fontanals – Puigmartí – Torrent de l’Olla – Diluvi i Plaça de la Vila.

La Cavalcada de Reis a Barcelona |

Com cada any, els Reis de l’Orient arribaran a Barcelona acompanyats del seu tradicional seguici de criatures màgiques i els 80 carters que estan preparats per recollir les últimes cartes de desitjos abans de la nit màgica. Enguany deixeu-vos sorprendre pels jardins plàcids del Rei Melcior, el bosc encantat del Rei Gaspar i les sabanes africanes del Rei Baltasar.

Ses Majestats arribaran a les 16.30 hores al Moll de la Fusta. El pailebot Santa Eulàlia els portarà amb el seu seguici. Després de la tradicional cerimònia de rebuda de Ses Majestats els Reis de l’Orient, començarà un recorregut que passarà per diversos carrers de la ciutat des de les 18h i fins a les 21h aproximadament.

Quan: 5 de gener
Horari: a partir de les 18.00 hores
18.00 h Av. Marquès de l’Argentera
18.10 h Pla de Palau
18.15 h Pg. Isabel II
18.25 h Via Laietana
19.00 h Pl. Urquinaona
19.05 h Fontanella
19.10 h Pl. Catalunya
19.25 h Pl. Universitat
19.35 h Rda. Sant Antoni
19.45 h Sepúlveda
20.25 h Av. Paral·lel
20.35 h Pl. Espanya
20.45 h Av. Reina Maria Cristina.