Casal Corpus Grup de Teatre tornen a l’escenari aquest cap de setmana amb «Consell familiar»

Després de gairebé un any i mig d’aturada, a causa de la situació sanitària, el grup de teatre l Corpus Grup de Teatre tornen a pujar a l’escenari per presentar la primera i única obra que estrenaran aquesta temporada «Consell familiar» de Cristina Clemente.

Sinopsis |

La família Solé Ametllé es regeix per un sistema que ben bé es podria definir com l’eslògan d’aquella marca de mobles sueca: «Benvinguts a la república independent de casa meva». Llibre de lleis. Eleccions a la presidència del Consell Familiar. Reunions setmanals per passar comptes. Votacions. Un dia, la filla posa en dubte aquest sistema, que van crear els seus pares quan es van casar, i proposa modernitzar-lo amb unes idees revolucionàries. Però tant el pare com la mare no estan disposats a permetre-ho.

Podeu veure l’obra aquest dissabte, 19 de juny, a les 20 h, i diumenge, 20 de juny, a les 18 h. Recordeu que en aquesta ocasió les representacions es faran al Centre Moral de Gràcia (carrer Ros de Olano, 9). Trobareu més informació en aquesta pàgina.