Casa Vicens Gaudí nou patrocinador del Clube Esportiu Europa

La primera casa de Gaudí continua donant suport a l’entorn més proper de la Vila de Gràcia, en aquest cas com patrocinador principal del Club Esportiu Europa. El suport de la cultura al sector esportiu no és gaire habitual, però des de Casa Vicens Gaudí han començat la temporada apostant, un cop més, per Gràcia, en aquest cas a través de l’esport per potenciar la seva responsabilitat social corporativa signant un conveni de patrocini amb el Club Esportiu Europa.

Conveni entre les dues parts |

En paraules del director de Casa Vicens Gaudí, Emili Masferrer “El Club Esportiu Europa i Casa Vicens son dues institucions amb trajectòries centenàries i sempre presents pels graciencs. Amb aquest acord, Casa Vicens vol ser un aficionat més que ajudi l’equip en l’apassionant reptes esportiu d’aquest any”.

Per part del Club Esportiu Europa, el seu president, Víctor Martínez, afirma que “per a nosaltres, que som un club que mira més enllà de l’esport i ens agrada relacionar-nos amb la vida dels barris que ens envolten a nivell social i cultural, suposa un gran orgull que Casa Vicens Gaudí, referent arquitectònic de Gràcia, vulgui acompanyar-nos en el nostre viatge de creixement institucional i que estem experimentant a nivell esportiu i social”.

Amb aquest conveni la primera casa de Gaudí i el Club Esportiu Europa s’entrellacen durant la temporada 2021-2022 per reforçar els valors de les dues institucions a través d’accions de proximitat i de caràcter creatiu. Entre elles destaca la selecció de les jugades més creatives en cada partit i que es podran veure en xarxes socials sota el hashtag #JugadaCasaVicens des d’aquest mateix cap de setmana.

Col·laboració també en els eSports |

A més del patrocini amb el Primer Equip, Casa Vicens Gaudí aposta també per la innovació i pel talent més jove, estant present en algun dels partits de la lliga VFO on juga l’equip Europa eSports cada setmana.

Una mica d’història |

La història d’ambdues institucions està lligada intrínsecament a Gaudí i a Gràcia. En el cas de Casa Vicens pel seu artífex i per la seva ubicació a Gràcia, abans de convertir-se en un barri de la ciutat de Barcelona. En el cas del Club Esportiu Europa, el seu segon terreny de joc s’ubicava davant de la Sagrada Família, en l’actual plaça del mateix nom. Fins i tot s’explica que Gaudí va ser el primer gran aficionat, mirant els entrenaments i alguns partits mentre treballava en la seva gran obra. Després de diversos canvis d’ubicació, l’any 1940 es va instal·lar definitivament al carrer Sardenya i, l’any 19.95, es va aixecar l’estadi actual, el nou Sardenya, el desè camp en la història d’aquest club gracienc.