Casa SEAT celebra el seu primer any amb Antonio Orozco, Tvboy i Bad Gyal

Fotografia: David Ramon

Ja fa un any que va obrir portes la Casa SEAT a la cantonada del passeig de Gràcia amb Diagonal. I per a celebrar aquests primers dotze mesos s’han programat diverses exposicions i cicles al llarg del mes de juny i amb quatre dies d’actes i celebracions especials que començaran el 16 de juny. Una sèrie de cites que faran valdre l’essència del hub situat entre Passeig de Gràcia i Diagonal, que aposta per dinamitzar la cultura a Barcelona i projectar les noves tendències en mobilitat, innovació i tecnologia.

El 16 dimecres de juny el barceloní Antonio Orozco donarà el tret de sortida dels actes. Aquesta vetllada, per invitació, comptarà amb la presència de personalitats de tots els sectors de la societat que han format part i que han impulsat el projecte disruptiu de SEAT en aquest primer any de vida. A més ls visitants podran veure el nou CUPRA Born exposat al públic, apuntant-se també a una presentació privada del primer vehicle elèctric de la marca.

Altres cantants que també visitaran l’espai, són soprano biscaïna Ainhoa Arteta serà una altra de les convidades especials dels actes del primer aniversari de CASA SEAT. La seva visita el divendres 18 de juny serà oberta al públic i brindarà l’oportunitat de conèixer de prop una de les artistes amb major fama internacional consolidada de la lírica espanyola.

Aquest mateix cap de setmana, el dissabte 19 de juny, el dancehall de Bad Gyal agitarà CASA SEAT amb ritmes d’inspiració jamaicana i la irreverència de substrat urbà dels seus temes. Un esdeveniment imprescindible en el qual la cantant, productora i compositora presentarà el seu últim EP Warm Up amb el qual s’invocarà els esperits més joves de Barcelona.

Finalment i per acabar els actes del primer aniversari, el flamenc serà el protagonista el 22 de juny a l’última de les quatre cites. Així doncs Sara Baras, enlluernarà davant el públic amb la saviesa d’una artista que ha crescut entre tablaos, aportant la seva perspectiva de l’art popular en un moment en el flamenc es reflecteix més que mai en els corrents de les noves generacions.

Exposicions |

Pel que fa a les exposicions Casa SEAT ens presenta una mostra sobre l’evolució de les motos urbanes des de les mítiques Vespa o Bultaco dels anys cinquanta fins a l’actual moto elèctrica de SEAT, la  125. Des del divendres 4 de juny al dissabte 19 de juny estarà oberta al públic de manera gratuïta una mostra destacada de models de motos cedits pel Museu Moto Bassella i Eusebi Va marcar en una exposició que transita per l’evolució dels escúters urbanes a través de models emblemàtics, tots ells fabricats a Espanya per marques com la pionera RiejuBultaco, Ducati, Montesa o Derbi.