CanetRock presenta a Barcelona el cartell de l’edició d’aquest 2019

Fotografia: David Ramon

Aquest passat dilluns 28 de gener de 2019 a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm es va presentar el cartell de la desena edició del Canet Rock 2019. Enguany l’acte va servir per recordar que aquest any el festival musical celebra la seva desena edició, si es compten les que es van fer als anys setanta, a més per primera vegada el festival editarà un disc amb els èxits dels grups de cartell, i els diners recaptats de la venda d’aquest àlbum aniran destinats a causes socials a través de la Fundació Esperanzah.

Els grups que sonaran el proper sis de juliol enguany són La Pegatina, Doctor Prats, Els CatarresBuhosItaca Band, Oques Grases, Zoo, La Casa Azul que actua per primer cop, Els Pets, l’Elèctrica Dharma l’única formació de tot el cartell, que hi ha actuat des dels inicis del festival als anys 70 i que enguany torna per a presentar un nou disc titulat «Flamarada». Tabé puja a l’escenari Xavi Sarria i el Cor de la Fera, la formació Roba Estesa, la instagramer Suu per presentar el seu primer treball de debut, Ju i el polifacètic Miquel del Roig. Les edicions anteriors el festival ha aconseguit omplir el recinte amb 23.000 persones i ara com ara ja s’han venut més de 8.000 entrades.

Després de la presentació oficial del cartell i de les intervencions dels diverses cantants, el públic assistent a la presentació va poder gaudir una hora de música en directe a càrrec de la formació de versions Sixtus.

Fotografia: David Ramon