Calendari tardor 2016 dels Consells de barri de Gràcia.

Consell de barri logo

Aquest octubre Gràcia celebra els cinc Consells de Barri. Us avancem les dates i ben aviat us informarem de manera específica de cada convocatòria.  

Si vols participar del teu Consell de Barri pots enviar-nos amb antelació la teva consulta, proposta, o demanda al correu electrònic participagracia@bcn.cat fins a 48 h abans de la data de celebració. D’aquesta manera podem treballar la qualitat de la resposta i millorar la dinàmica del Consell de Barri per guanyar en eficàcia i agilitat.

Els consells de barri |

El Consell de Barri és un òrgan de participació territorial per a totes les qüestions referents al barri. Té com a finalitat ser un canal de participació ciutadana en el desenvolupament de polítiques públiques de proximitat. Són instruments fonamentals de convivència i de treball basats en la coresponsabilitat col·lectiva per aprofundir, així, en la cohesió social i millorar la qualitat de vida urbana de la nostra ciutat.

Està presidit pel regidor de Districte, hi participen representants dels grups polítics, serveis, entitats i associacions i estan també oberts a la participació individual de tota la ciutadania a través de convocatòries públiques. En les seves sessions es debat sobre els plans, els projectes i les actuacions que tenen lloc al barri, a partir de la informació i les opinions de totes les persones que hi assisteixen. Els acords i les propostes dels consells de barri es transmeten als òrgans pertinents de l’Ajuntament perquè hi doni resposta.

Calendari dels consells |

13 d’octubre – La Salut
17 d’octubre – Camp d’en Grassot i Gràcia Nova
24 d’octubre – Vallcarca i els Penitents
26 d’octubre – El Coll
2 de novembre – Vila de Gràcia.