Bonus Track de Carol López torna a Gràcia del 29 de setembre al 17 d’octubre

Fotografia: Cedida pel Teatre Lliure

La sala d’El Teatre Lliure de Gràcia obre temporada aquest dimecres 29 de setembre amb l’últim espectacle creat i dirigit per Carol López, Bonus Track, una proposta que es va estrenar la temporada passada i es va haver de suspendre pel context pandèmic. El muntatge serà en cartell a Gràcia fins al 17 d’octubre.

L’obra |

Bonus Track és una comèdia agredolça sobre el desencant de madurar i la capacitat de recomençar de zero a qualsevol edat, també a la cinquantena. L’espectacle recull les vides de sis personatges que ens mostren com és l’existència de la gent de ciutat. Sis històries encreuades que aborden temes com les relacions familiars, la maternitat, els somnis de joventut, les frustracions o la vida en parella, amb un toc d’humor i d’emoció.

En aquesta ocasió hi ha una nova incorporació pel que fa al repartiment, parlem de l’actriu Bea Segura que substitueix a l’Anna Ycobalzeta, i se suma al repartiment inicial format per Dolo Beltran, Paul Berrondo, Borja Espinosa, Andrés Herrera i Vicenta N’Dongo.

Segons la seva directora Carol López, «a la vida sempre hi ha un bonus track. De trens, en surten cada cinc minuts». El muntatge reflexiona sobre la capacitat de reinvenció, com també sobre el poder transformador de la ciutat i la societat urbana a l’hora de modificar les projeccions i esperances de la gent que hi viu.

Bonus Track també es pot veure des de casa a la Sala en línia del Lliure, dins del cicle estable Lliure al sofà.