Bona rebuda el bus nadalenc «Barcelona Christmas Tour» 2020

Fotografia: Ajuntament de Barcelona

Aquest Nadal podem veure la ciutat de Barcelona d’es d’una altre perspectiva, amb tota la seva decoració de nadal, a través del d’un bus nadalenc. Fa uns dies es va posar en marxa el servei de Bus anomenat «Barcelona Christmas Tour». A causa de la bona acollida que ha tingut, ara s’ha decidit augmentar el número de places i l’allarga del període de funcionament fins al proper 3 de gener de 2020. El «Barcelona Christmas Tour» té recorregut pels diversos carrers, i avingudes on podem contemplar els edificis més emblemàtics de la ciutat especialment decorats i il·luminats per aquestes festes, com la plaça Catalunya, la Catedral, la Via Laietana, el passeig de Gràcia, el passeig Colom o la Catedral, entre d’altres. Així doncs ens ofereix una ruta per gaudir de la il·luminació nadalenca que trobem als diversos carrers de la ciutat des del pis superior, ja que es tracte d’un bus turístic, les explicacions són tant en català i castellà i el trajecte d’ura uns 90 minuts.

Els horaris són els següents: hi ha dos torns de sortides una a les 18.00 hores i una segona a les 19.45 hores, els dijous, divendres, dissabtes i diumenges (excepte el 24 i 25 de desembre), des de la parada del Barcelona Bus Turístic de la plaça de Catalunya.

El recorregut: passeig de Gràcia (Casa Batlló, Pedrera), els carrers Rosselló, Marina, Indústria, Independència, Sant Antoni Maria Claret (Hospital de Sant Pau), Sardenya (Sagrada Família), Gran Via, carrers Castillejos, Casp (Encants, Torre Glòries), avinguda Meridiana (Teatre Nacional), carrer Almogàvers, passeig Lluís Companys (Arc de Triomf), Ronda Sant Pere, plaça Urquinaona, Via Laietana (Barri Gòtic), passeig Colom, Portal de la Pau (monument a Colom), passeig Josep Carner, plaça Drassanes, Paral·lel, Ronda Sant Pau, carrer Urgell (Mercat Sant Antoni), Gran Via, plaça Universitat, carrers Roger de Llúria, Aragó, Balmes i Pelai, per acabar de nou a la plaça Catalunya.