Bona Festa Major 2018!

Un any més arrers guarnits, activitats culturals per a tota la família i concerts de tots els estils són els indicadors que la Festa Major de Gràcia 2018 ha començat. Per això un any més publiquem el TOT Festa Major 2018, amb entrevistes i reportatges que esperem que siguin del vostre interès. També hem de ser conscients que una part dels veïns han de poder compatibilitzar la festa amb el descans i això és cosa de tots, segur que tothom hi posarà el seu granet de sorra per fer una festa més sostenible i, com sempre, ho tornarem a dir: cal cuidar el guarnit perquè tothom que vulgui pugui veure’l i gaudir-ne. Agraïm la tasca dels veïns i veïnes que durant l’any dediquen el seu temps lliure a construir una de les grans festes de la ciutat.

El TOT Gràcia torna a editar en el número d’estiu de la revista en paper el dossier TOT Festa Major 2018. Unes pàgines especials en què els protagonistes són els veïns i veïnes de Gràcia, amb entrevistes i reportatges sobre la festa major: recordeu que els programes i activitats que se celebrin durant aquests dies els podreu trobar a la nostra pàgina web. Enguany obrim l’especial amb l’entrevista a Mònica Toledo, la guanyadora del concurs del cartell d’aquest 2018. Hem fet una visita a les responsables de la Travessia de Sant Antoni per explicar-nos com van els preparatius per al guarnit d’aquesta edició i també per conversar amb elles i que ens expliquin com s’organitzen i quina feina d’hores hi ha per a poder gaudir de bona festa durant quinze dies d’agost. I aprofitem també per fer un recorregut pels diferents guarniments i premis que ha obtingut el carrer esmentat. 

Enguany la pregonera responsable d’inaugurar la 201ena edició de la Festa Major ha estat la doctora Elena Carreras, experta en ginecologia, cap del servei d’Obstetrícia i Ginecologia de l’hospital universitari de la Vall d’Hebron i també presidenta de la Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia. També volem felicitar la Fundació Festa Major de Gràcia per haver rebut el Premi Nacional de Cultura, atorgat enguany en els premis anuals del CONCA – Consell Nacional de la Cultura i de les Arts, un dels guardons més distingits de la Generalitat de Catalunya. I acabem recordant que entre tots, veïns i visitants, vetllem pel guarnit perquè tothom el pugui gaudir de la mateixa manera. Això doncs, només ens queda desitjar-vos molt bona festa major apreciats lectors i lectores del TOT.