Bernat Padrosa «Hem volgut crear un espai acollidor on poder gaudir del bo i millor del panorama musical actual»

Avui visitem el carrer Vallirana 79, el número que dóna nom a la sala de concerts Nota79, on podem gaudir de concerts i de bona música en directe. Funk, soul, pop, rock, jazz, blues, un espai on poder gaudir de tots els estils i a més apostant per portar músics emergents i noves formacions, a l’escenari de la sala, però també per gaudir dels més populars. I aquest pròxim 31 de desembre Nota 79 ha preparat La Festa de Cap d’any 2017, on els ritmes com el soul , disco funk i dels 80’s en seran els protagonistes… t’ho deixaràs perdre? Per saber-ne més parlem amb el seu director Bernat Padrorsa.

Nota 79 és un espai per a la música en directe, com sorgeix la iniciativa?
El naixement de Nota79 està vinculat a TRÉMOLO, escola de música i d’arts escèniques, des d’on ja fa 7 anys que formem joves músics i actors. Fa un parell d’anys ens vàrem adonar de la importància de completar el procés de formació amb un espai de directes i d’aquí va sorgí la iniciativa d’engegar aquest projecte. D’altra banda, també hem volgut crear un espai acollidor on poder gaudir del bo i millor del panorama musical actual amb una magnífica sonorització i molta proximitat entre públic i artista.

Quina oferta musical teniu?
Organitzem la nostra oferta en 3 cicles: Clàssica, Delicatessen 79 i Nota’N’Roll.

Clàssica: Tenim una programació que inclou concerts d’òpera, recitals de piano i guitarra i concerts de cambra. Ho completem amb el cicle “Temporada Liceu” a càrrec de Roger Alier, gran crític musical que fa unes xerrades a propòsit de les estrenes del Gran Teatre del Liceu.

Delicatessen 79: concerts per escoltar, per degustar, tot prenent un bon còctel o una bona copa. El millor jazz, blues o tango del moment passa pel Nota79. Concerts de dimarts a dijous i algun diumenge.

Nota’N’Roll: la proposa més divertida i desenfadada. Concerts per ballar i passar-ho bé. Grups de música funk, soul, pop, rock omplen d’energia les nits de divendres i dissabte!

Com podem informar-nos sobre horaris i programació?
Al web www.nota79.cat trobareu tota la informació de la nostra programació. També en el nostre facebook (Nota79) o bé en instagram @Nota79bcn. A la mateixa web podeu fer-vos amics del Nota i rebre descomptes i promocions pels nostres concerts. De totes maneres els horaris són aquests: Clàssica: dissabtes a les 18:00 h i diumenges a les 19:30 h Delicatessen 79: De dimarts a dijous a partir de les 21:00 h i algun diumenge a les 19:30 h Nota’N’Roll: Divendres i dissabte a partir de les 22:00 h.

Quins noms han passat per al vostre escenari, i quins hi passaran en les pròximes setmanes?
Des de Chano Domínguez, passant per Andrea Motis o Marco Mezquida. Precisament ben aviat tindrem un espectacular concert amb Jorge Rossy i Marco Mezquida a quintet. També aquest desembre ens visita Paula Valls i com, no, Ignasi Terraza amb el seu concert de Christmas Swing! En clàssica tenim un espectacular concert “Gal·la Lírica” el diumenge 17 de desembre i el recital “Melodia Romàntica” del gran pianista Ferran Cullell. Roger Alier ens il·lustrarà sobre Donizetti en la xerrada que farà el 25 de novembre sobre l’òpera “Elissir D’amore”.

A banda d’oferir una programació estable, també s’ofereix la possibilitat de llogar la sala per a esdeveniments o festes privades?
Oi tant! Una de les coses que més ens agrada és poder preparar una festa (aniversari, posada de llarg 18 anys, sopar d’empresa, etc…) on no hi falti de res. Disposem de cuina pròpia, possibilitat de DJ, concert en directe, i per descomptat totes les nostres copes!

A més aquest 31 de desembre esteu preparant una Festa de Cap d’Any amb moltes sorpreses?
No estem preparant una festa de cap d’any, estem preparant LA FESTA DE CAP D’ANY! No només pel preu (25€ amb 3 copes i cotilló inclòs) sinó sobretot pel que s’hi cou. Comencem amb les campanades pels més impacients i seguim amb DJ, karaoke, cotilló, sorteigs… No us la podeu perdre! Ja tenim les entrades a la venda al web.