BDSM a Gràcia? Sí, existeix.

bondage

BDSM? Segurament ja saps què és, ¡oh Déu gràcies a 50 Ombres de Grey! Però si encara et preguntes què significaran aquestes lletres en majúscula i amuntegades… Dir-te que són les sigles que configuren les paraules Bondage-Discipline-Sado-Masoquism, o dit a la catalana: l’art de lligar, disciplina i sadomasoquisme. A petita escala, totes aquestes pràctiques poden formar part de la sexualitat de moltes persones i parelles. Per això pot valer la pena eixamplar mires i donar una ullada al territori gracienc en l’art del BDSM. Avui et convidem a passar per l’obscur món però molt plaenter de la dominació i la submissió.

Per a iniciar-se… Si no teniu molt clar si voleu iniciar-vos o no en aquest món, però voleu conèixer possibilitats i que s’hi cou… Us proposem una visita a les botigues eròtiques amantis (Torrent de l’Olla, 145) o Delicatessen X (Biada, 6) del barri. Totes dues tenen joguines i complements per a usar en pràctiques sadomasoquistes i els botiguers, de ben segur, us faran una bona introducció de per a què serveix cada artil·lugi i com el podeu incorporar a la vostra vida sexual. A amantis, a més, sovint fan xerrades gratuïtes o tallers sobre aquesta temàtica: consulteu el seu blog per estar al dia de les activitats que van oferint.

Per socialitzar… Potser us voleu introduir al món del BDSM però no sabeu amb qui? Busqueu un/a amo/a o un/a submís/a? Voleu conèixer més gent interessada en aquest món? Llavors heu d’anar a les trobades Munch BDSM. S’organitzen a la taverna The City Arms, localitzada a la Plaça Narcís Oller, número 9, a la Gràcia baixa. Són trobades per conèixer gent, aprendre coses noves, compartir experiències i sobretot, socialitzar. No es requereix dresscode a no ser que després t’animis a visitar algún local bedesemero.

Per practicar… Ara ja necessiteu un local fetish. A Gràcia de moment no n’hi ha cap. Però ben aprop de la Vila de Gràcia, al barri de Sant Gervasi – Galvany, hi podreu trobar el club de renom Rosas 5 (Atenes, 5). Una masmorra amb totes les de la llei, amb bar i dues sales addicionals plenes d’instruments dedicats al dolor i el plaer. Els dijous nit és el millor dia per a què els visitants vainilla (aquells que encara no esteu imbricats al món BDSM) hi pugueu anar. Únic requisit: vestir de negre. I si us trobeu a gust, us podreu fer socis del club, assistir a les seves festes i vetllades i participar en els interessants cursos que s’hi donen, com els cursos i classes particulars de Shibari (cordes japoneses).

Us animeu a entrar en aquest apassionant món?

Per Marta Molas, d’amantis Gràcia.