Barcelona posa a diposició dels vianants set grans àrees noves de passeig

Fotografia: D.R.

Des de este pasado dissabte 23 de maig de 2020 la ciutat de Barcelona Compta amb nous trams de passeig lliure de la Circulació de vehicles. Aixi a els dissabtes, diumenges i festius Els vianants podran de Gaudir de més amplitud a setembre nou punts per passejar com són: la muntanya de Montjuïc, la Via Laietana, l’avinguda Litoral, el carrer Gran de Gràcia i a els Eixos Creu Coberta-Sants , Pi i Margall-passeig de Sant Joan i Fabra i Puig-Onze de Setembre. L’horari en que Els vehicles no podràs circular serà des de dissabte a les 09.00 h Fins a les 21.00 h de l’diumenge. La Proposta s’a estrenat AQUEST cap de setmana, el del 23 i 24 de maig, i estarà operativa Fins a finals de juny. Posteriorment, s’estudiarà su Continuïtat.

Els residents podrà entrar i Sortir con los Seus vehicles? |

Doncs si, de FET a els talls de l’trànsit és Faran amb tancs i Senyalitzacions viàries, i Només és permetrà al pas ALS residents, Als serveis i ALS distribuidors de Mercaderies. La mesura también afectarà Diverses línies d’autobús. Per facilitar la mobilitat de l’transport público, en uns quants dels Àmbits s’habilitarà el pas per Carrers transversals. És el cas de l’eix Pi i Margall, passeig de Sant Joan, Fabra i Puig, Onze de Setembre il ‘avinguda Litoral.

A Gràcia también |

A Gràcia quedarà tallada la travessera de Gràcia, des de plaça Gal·la Placídia Fins a l’Torrent de l’Olla, des de dissabte a les 09.00 h Fins diumenge a les 21.00 h, quedarà restringida la Circulació de vehicles, amb pas per a residents , serveis i distribució urbana de Mercaderies.