Avui dimecres nou rècord en el preu de l’electricitat. Pot arribar als 100€ per MWh.

El passat dimecres 18 de gener de 2017 informavem que amb l’arribaba de la primera onada de fred, el Govern Espanyol feia entrar en vigor el mateix dia, la nova tarifació del consum de l’energia electrica. Això va suposar un encaiment del preu de l’electricitat que no es veia des del 2013. Ara tot just quan fa una setmana, s’espera altre cop que aquest dimecres el preu es torni a disparar i per tant torni a batre el seu rècord.

Així doncs aquest dimecres s’espera que el preu de l’electricitat torni a pujar i es situi en una mitjana de  91,88 euros per MWh, la xifra més alta d’aquest 2017. Ara bé tot i aquest augment tant important, encara pot pujar més i és el que s’espera que passi avui entre les 21.00 i les 23.00 hores. De fet la punta més cara s’espera que siguin sobre les 21.00 hores amb un cost que pot ser dels 101,99 euros. 

En canvi les hores amb un preu més baix seràn entre les 4 i les 6 de la matinada amb  75,18 euros per MWh. Amb aquestes xifres us recomanem que en dia d’avui intenteu raccionar o utilitzar el menys temps possibe els electrodòmestic de gran consum energètic.