Avança la participació a l’Audiència per al proper 1 de febrer de 2017 a les 18.30 hores.

Com sabeu podeu avançar la vostra participació al participagracia@bcn.cat .Tots aquells veïns i veïnes que vulguin participar podeu avançar la vostra intervenció amb un correu electrònic a participagracia@bcn.cat, amb un mínim de 48 h d’antelació a la convocatòria.

L’Audiència Pùblica de Gràcia tindrà lloc l’1 de febrer a les 18.30 h i, en aquesta ocasió, a l’auditori de la Biblioteca Jaume Fuster a la Pl.Lesseps 20- 22. 

Així doncs, des d’avui mateix i fins el dilluns 30 de gener al matí ens podeu fer arribar les vostres aportacions, demandes etc. D’aquesta manera es pot treballar la qualitat de la resposta i es millora l’eficàcia i agilitat durant el transcurs de l’audiència. També podeu intervenir el mateix dia, com és habitual disposarem de la taula informativa i formulari on es recolliran prèviament les vostres intervencions. Per poder atendre tothom i no endarrerir l’inici de la sessió seria convenient, en la mida que pugueu, que arribeu amb un mínim d’antelació, a partir de les 18,00 h.

Us recordem que l’audiència pública, com la defineix la Carta Municipal de Barcelona, és una de les principals eines de participació prevista perquè la ciutadania s’adreci o proposi a l’administració municipal l’adopció de determinats acords o per rebre informació de les seves actuacions. A més, pot ser de l’àmbit ciutat o districte, es fa de forma oral i hi pot assistir tothom que ho desitgi.

Aquests darrers mesos s’han anat incorporant iniciatives en l’àmbit de la participació ciutadana per millorar la pròpia participació, la transparència i la conciliació familiar. Entre aquestes millores introduïdes destaca el tractament de l’Audiència com a un òrgan unitari desvinculat del Plenari, la gravació íntegra que es publica al te a través del web del districte o la publicació al web del document amb les respostes donades a la ciutadania.