Auncia’t al TOT GRÀCIA d’estiu ESPECIAL Número 10

Aquest pròxim 1 d’agost el TOT GRÀCIA traurà com ja és habitual el número d’estiu, amb el suplement TOT FESTA MAJOR 2019 i amb una edició especial per a celebrar els 10 primers números de la revista en paper. El primer número del TOT, va sortir l’estiu del 2016 amb la intenció de ser una plataforma d’informació social, cultural de Gràcia i posant especial èmfasi en l’actualitat comercial del districte molt potent, i alhora tradicional i especialitzada.

Així doncs coincidint amb la publicació del número 10 del TOT GRÀCIA, i per a celebrar aquesta efemèride, l’edició d’aquest estiu l’equip de redacció ha preparat una sèrie de reportatges i entrevistes, que ens donaran una visió de com és la Gràcia més solidària, social i inclusiva i també cultural.

A més aquest número també inclourà el Suplement TOT FESTA MAJOR 2019 que la revista publica per 4t any, on hi trobareu articles, entrevistes i reportatges sobre els protagonistes de la Festa Major de Gràcia d’enguany.

Promociona el teu comerç aquest número especial |

El TOT GRÀCIA és un mitjà de comunicació privat que pot sortir cada trimestre al carrer gràcies als nostres clients, comerços i botigues que promocionen els seus productes o serveis a les nostres pàgines, i al nostre web.

Així doncs aquest estiu per a celebrar els 10 primers números del TOT el Dep. Comercial ha preparat una sèrie d’ofertes i descomptes en la inserció dels anuncis, perquè cap comerç o empresa de Gràcia es quedi sense l’opció de promocionar els seus productes i serveis, i ho pugui fer segons les seves necessitats. Així que si voleu promocionar-vos per a la Festa Major, podeu contactar amb nosaltres al telèfon 655 944 069 o bé ens podeu escriure a: publicitat@totgracia.com o a través d’aquesta pàgina.