Assignació de places i matrícula universitàries.

Oficines administracio

Des d’aquest 11 de juliol els estudiants universitaris ja poden consultar els resultats de les places i matrícules sol·licitades anteriorment, és el resultat per a tots aquells estudiants que ha fet la preinscripció a la universitat, i és dóna a conèixer l’assignació pública de places a https://accesnet.gencat.cat.

Recorda que si tens l’assignació de primera preferència, hauràs de  matricular-te en el centre assignat del 13 al 18 de juliol de 2016. Si no ho fas, perdràs la plaça assignada.

En el cas que tinguis assignació de  la 2a i la 8a preferència, hauràs de triar entre dues opcions: Acceptar com a definitiva la plaça assignada mitjançant el tràmit Assignació definitiva o bé esperar a la segona assignació de places (22 de juliol de 2016) per intentar millorar la seva assignació.

Tota la informació la trobaràs al següent enllaç: Accés i admissió

Si tens dubtes i necessites ajuda, et convidem a venir al Centre d’Assessorament per a Joves (CAAJ) al C/Agudells 37 a l’Espai Jove Boca Nord. Ens trobaràs  els dilluns i els divendres de 10h a 14h i de dilluns a divendres de 17 a 20,30h.