Arriba una nova arca de Noè contemporània al Teatre Lliure de Gràcia

VVAA Col·lectiu aterra al Teatre Lliure de Gràcia del 26 de maig al 13 de juny per presentar-nos «ARCAS 2020″ el seu nou espectacle on una arca de Noè contemporània submergeix el públic en un ecosistema de ciència-ficció creat per Clara Aguilar, Sofia Gallarate, Max Grosse Majench, Elena Martín Gimeno, Marc Salicrú, Anna Serrano i Laura Weissmahr.

L’espectacle |

Amb La rebel·lió dels animals de George Orwell i el mite de l’Arca de Noè de punt de partida, VVAA Col·lectiu han creat un ecosistema alternatiu, una faula sobre el càstig i el privilegi, i sobre l’estat actual de paranoia global i la necessitat de trobar noves formes de comprendre l’entorn. «En el moment que estem vivint ara ens semblaven inspiradores idees i històries que anessin en la direcció de viure el present de la millor manera possible», expliquen, sense voler anar cap a una utopia de la situació actual ni cap a una distopia de la fi del món. «Estem al mig del merder i hi hem de seguir estant, perquè qualsevol sortida és escapar-se», sentencien.

ARCAS 2020 és el primer espectacle que VVAA Col·lectiu farà a la italiana i amb una grada convencional, però no per aquest motiu han abandonat la idea d’embolcallar el públic amb l’espai escènic. La sala de Gràcia s’ha transformat per complet, a camí entre un parc temàtic, un túnel del terror i un espai volcànic, en què l’aigua hi juga un paper viu.