Aquests dies podem pujar a El Trenet de Gran de Gràcia i entregar la carta a ses Majestats els Reig Mags

L’Associació de Comerciants Eix Gran de Gràcia, que engloba els comerços del carrer Gran de Gràcia, ha preparat diverses activitats entre elles la més vistosa la posada en circulació d’un trenet. El trenet comença el seu recorregut a: Gran de Gràcia – Plaça Lesseps – Torrent de l’Olla – Còrsega i fins a arribar als Jardinets.

Us recordem que estarà en funcionament durant aquests dies però (el tren no circularà els dies 25/12, 26/12, i 1/1. I els dies 24/12 i 31/12 circularà fins al migdia. El seu horari és de 10.30 h a 13.30 h i de 17:00 h a 20.30 h, amb les parades Gran de Gràcia, 26 Gran de Gràcia, 90 i Gran de Gràcia/Pl.Trilla.

On puc aconseguir al meu bitllet?

Pots demanar-lo a les botigues associades, cada vegada que fas una compra. O bé pots comprar-lo per 2€ els adults al mateix Trenet de Gran de Gràcia.

Per altra banda l’entitat també ha organitzat l’activitat «Les 3 Carpes Reials», Vine a portar la carta als patges dels Reis Mags, després d’un llarg viatge els Patges dels Reis d’Orient, arriben a Gràcia per escoltar desitjos i recollir cartes, abans de la gran nit, a més també us podreu fer una fotografia amb ells. Els horaris seran de: 11.00 h a 13.30 h i de 17.00 h a 20.30 h i els espais: Patge del Rei Melcior: Gran de Gràcia amb Travessera, Patge del Rei Gaspar: Pla de Salmerón, Patge del Baltasar: Plaça Trilla.