Aquest setembre la CASA SEAT ens proposa debats sobre sostenibilitat, música i exposicions diverses

Fotografia: David Ramon

Aquest mes de setembre la CASA SEAT torna a obrir les portes i ho farà oferint una agenda plural que inclourà espais de debat, bona música i trobades per a explorar la mobilitat del futur. Una de les temàtiques centrals d’aquest mes serà la sostenibilitat. Així, el dimarts 22 de setembre, l’auditori de CASA SEAT acollirà una xerrada de Rémi Parmentier, pioner de l’activisme mediambiental i membre fundador de Greenpeace. En una cita única, l’actual director de la consultora Varda Group, una de les veus més rellevants en la lluita per la protecció dels oceans, oferirà als assistents les claus per a afrontar els pròxims reptes mediambientals i socials.

El 15 de setembre la CASA SEAT es pregunta quin paper poden tenir les empreses en la creació de ciutats més sostenibles? Víctor Viñuales (ECODES), Luis de Garrido (arquitecte) i María Mendiluce (WBCSD) explicaran la seva visió sobre aquesta qüestió. Cristina Salvador, directora de BothPeople & Comms moderarà la trobada amb aquests experts en l’àmbit de l’empresa i la sostenibilitat.

El 17 de setembre El Dr. Oleguer Sagarra, conseller delegat de Dribia, especialitzat en la innovació en ciència de dades visitarà A CASA SEAT i repassarà les diverses maneres de modelitzar diferents escales de mobilitat humana des de la perspectiva de la física, a més a més d’explicar-nos la relació que hi ha entre els diversos models i la millor forma de recollir totes les dades que generen.

L’aposta musical d’aquest mes és per a Ferran Palau que visita al primer #LISTENINGROOM de CASA SEAT, on es podrà escoltar el seu nou disc, «Kevin», que és considerat per la crítica com un dels millors discos del 2019. L’acompanyarà la periodista cultural Olga Ábalos, que esgranarà juntament amb ell tots els secrets de l’àlbum.

Fins al 5 de setembre es pot visitar l’exposició «Recreativos Federico» creada per l’artista Alex Peña, al voltant de la figura, obra i context de Federico García Lorca. Podeu consultar tota la programació d’activitats, conferències, i propostes culturals al web de la CASA SEAT.