Aquest estiu el TOT Gràcia vol fer el salt al paper.

portadestotpetit

Després de gairebé un any, d’ençà que la idea es va començar a desenvolupar-se i, i després de gairebé cinc mesos, des que està oberta la web www.totgracia.com el primer diari digital de Gràcia, ara aquest estiu l’equip del TOT es posa el repte de sortir en paper. Sou molts els lectors, lectores i comerços que ens preguntàveu ¿i quan sortireu en paper? I la nostra resposta era si voleu, doncs sortirem.

TOT FESTA MAJOR NÚM. 01 |

I ara creiem que és el moment per començar a publicar una revista en paper, de distribució gratuïta per a tot el districte de Gràcia. El nostre objectiu és treure al carrer un primer número a l’agost, coincidint amb la Festa Major de Gràcia. Un número de col·leccionista amb continguts especials sobre la festa major, reportatges, entrevistes, un número de presentació i alhora de col·leccionista per a tot gracienc i gracienca.

La revista es distribuirà a forns de pa i pastisseries, en els comerços que siguin clients i anunciants i també en entitats socials i culturals. Aquest primer any volem treure dos números, un per la festa major amb TOT FESTA MAJOR i un altre pels volts de desembre amb un especial TOT NADAL.

Per a poder-los dur a terme l’equip comercial del TOT ja fa setmanes que s’està posant en contacte amb comerços, empreses i associacions comercials per explicar el projecte i els nostres serveis. Recordem que el TOT és un mitjà de comunicació privat i independent i tant l’edició del diari digital, com la versió en paper que estem preparant, es mantenen gràcies a les empreses que confien en nosaltres i en la nostra publicitat.

Anuncia’t a l’especial TOT FESTA MAJOR 01 |

Si esteu interessats a informar-vos sobre les tarifes d’inversió publicitària, no dubteu en contactar amb nosaltres. Amb molt de gust i sense cap compromís us expliquem el projecte detalladament, i veureu que els nostres preus, suposen una inversió en publicitat a l’abast de tothom i molt més econòmic del que us pot semblar.

Recordem que qualsevol empresa o comerç que vulgui aparèixer, ens ho ha de confirmar a través del departament comercial: publicitat@totgracia.com i al més aviat possible, o bé al teléfon 655 944 069, ja que en les pròximes setmanes tancarem la producció tant de continguts com de publicitat per al número d’agost.