Aquest divendres i dissabte Porta4 presenta la primera edició de la Mostra de Teatre Breu amb dues obres

Aquest divendres 15 i dissabte 16 de setembre l’escola i sala de teatre Porta4 presenta la primera edició de la Mostra de Teatre Breu amb dues propostes sobre l’escenari. Segons els organitzadors aquesta mostra pretén promoure la reflexió sobre els diferents col·lectius i grups que queden al marge del sistema social amb la selecció de dues obres d’una durada màxima de 30 minuts i una posada en escena senzilla que doni el protagonisme a l’actor i la seva interpretació.

Així, doncs Porta4 presenta la primera edició de la Mostra de Teatre Breu a Porta4 . Aquesta ocasió amb dues obres: «Adentro«, de ProjectA Teatre Social i «Perdónate«, de Hugo Bassiner, les representacions són a les 20.00 hores i a les 22.00 hores. L’espectador pagarà 10 € per a veure aquestes dues obres i podrà fer les reserves a la web de Porta4.

Adentro |
A Espanya hi ha 26 repatriacions forçades cada dia. I hi ha 7 centres d’Internament d’Estrangers (CIE‘s). Murs físics reals, que limiten amb il·legalitat, on es tanca i es classifica a certes persones amb l’excusa de protegir a la resta. L’obra explora els punts de vista d’una interna, una policia i una periodista. Tres mirades d’una realitat dura i excloent. Murs interns, externs, perjudicis i tot un sistema legal que embolcalla la marginació i la deshumanització de les persones. De víctimes a victimaris, d’acusats a acusadors.

Perdónate |
Iñigo i Lucía porten mesos comunicant-se epistolarment, però no serà fins al dia d’avui i que es veuran en persona per primera vegada. Atrapats pel seu passat, solament el perdó els farà lliures.