Aquest divendres 4 de gener de 2018 la Cavalcada de les Carteres Reials celebra 10 anys a Gràcia

Ja fa una dècada que cada principi de gener, les Carteres Reials dels Reis Mags d’Orient, desfilen pels carrers de Gràcia recollint les cartes dels més menuts, que en poques hores les carteres entregaran a Ses Majestats els Reis Mags. Unes cartes plenes de desitjos i regals que els Reis deixaran als més petits la nit màgica del 5 al 6 de gener. 

Enguany icoincidint amb el 10è aniversari de la Cavalcada de les Carteres Reials s’ha fet un procés participatiu amb les escoles de Gràcia per trobar un nom a cada una de les Carteres Reials. Els nens i nenes han proposat noms i han votat el que més els agrada i el resultat es farà públic en acabar la cavalcada i quan les Carteres surtin al balcó de l’Ajuntament del Districte de Gràcia. Una altrade les novetats d’aquest 2019 és la renovació del vestuari i un canvi en el recorregut de la cavalcada.

Taller de fanalets |

Abans de la calçada tothom qui vulgui pot dirigir-se a la plaça de la Vila i apuntar-se al taller de fanalets que es durà a terme a partir de les 18.00 hores i finalitzarà fins que les Carteres Reials arribin a la plaça. 

Cavalcada Carteres Reials a Gràcia 2019 |

La Cavalcada es durà a terme el divendres 4 de gener de 2018, a partir de les 18.00 hores , començant l’itinerari als Jardinets de Gràcia, per seguir cap amunt a través del carrer Gran de Gràcia, Montseny, la Perla, Sant Lluís, l’Escorial, la Plaça Joànic, la Travessera de Gràcia, Torrent de l’Olla, Diluvi i per finalitzar arribant a la plaça de la Vila de Gràcia.

Carta a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient per descarregar 2019 |

Recordeu que un any més, i per tercera vegada en l’edició en paper del TOT GRÀCIA de Nadal 08 2019, podeu retallar i omplir la Carta dels Reis Mags que hi torbareu a dins. Si no heu pogut torbar un TOT en els comerços de Gràcia, també us donem l’oportunitat de poder-la descarregar a casa en format PDF i imprimir-la, podeu fer-ho en aquest enllaç.

Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient a Barcelona 2019 |

Si el dia 4 les Carteres visitaran Gràcia, serà el dia 5 de gener de 2019 que un any més els Reis Mags d’Orient visitaran Barcelona la tarda del 5 de gener, i arribaran per mar al Moll de la Fusta a bord del Santa Eulàlia. Com sempre els Reis aniran passejant pels principals carrers de Barcelona acompanyats dels seus patges i tota la comitiva reial fins a arribar a la Font Màgica de Montjuïc.

Recorregut 

5 de gener de 2019 a les 18.00 hores: (horari aproximat)

18:00 h Circumval·lació
18:20 h Plaça d’Antonio López
18:40 h Plaça d’Antoni Maura
19:10 h Plaça d’Urquinaona
19:20 h Plaça Catalunya – Fontanella
19:40 h Plaça Universitat / Ronda de Sant Antoni
20:05 h Sepúlveda / Urgell
20:50 h Plaça Espanya / Av. Maria Cristina
21:10 h Av. Maria Cristina / Av. De Rius i Taulet.