Aquest divendres 25 comença la Festa Major del Camp d’en Grassot

Entre els dies 25 i el 29 de juny un any més el Camp d’en Grassot i Gràcia Nova es vesteixen de festa, per celebrar la seva festa major. En el programa d’actes i trobarem activitats per a tota la família com, espectacles infantils, correfocs, dinars populars, exposicions de pintures, etc.

El Pregó de la Festa Major |

El Pregó de la festa tindrà lloc el diumenge 27 de juny a les 17.00 hores al Passeig de Sant Joan, davant monument a Anselm Clavé, anirà a càrrec de Marisol Solís (Voluntària del Projecte Radars), Maribel Ampolla (presidenta de l’Associació de Comerciants Mercat Abaceria Central) i una professional del CAP Claret.

Activitats |

El divendres 25 podrem veure l’Exposició 20è Concurs de pintura al Passeig de Sant Joan, entre els carrers d’Indústria amb Provença. De 17.00 a 21.00 hores.
A la plaça de la Sedeta gaudirem del Correfoc estàtic, de 20.30 a 23.00 hores. Colles participants: Malsons, Escuats del Coll, La Vella de Gràcia, Drac de Gràcia, Diabòlica de Gràcia, Malèfica del Coll i Gaudiamus del Coll. Amb aforament limitat, cal reserva prèvia d’entrades al Centre Cívic La Sedeta i als telèfons 932 073 703 / 934 591 228.
Ball de Festa Major amb en Joan a les 23.30 hores, amb la música de tots els temps i per a tothom.

Dissabte 26 de juny portes obertes a Can Mariner, amb plantada de la Bruixa Violeta i dels Gegants de la Sagrada Família, i després dinar popular al carrer Grassot, també podrem gaudir del XII Concurs Gastronòmic de Postres, i de la Ballada amb Swing Maniacs.

El diumenge 27 al Centre Cívic La Sedeta podrem veure l’espectacle infantil «L’egoisme gegant», a càrrec de la Cía PengimPenjam a les 12.00 hores. I de 12.00 a 14.00 hores activitats infantils i Jocs d’aigua i pintura a la plaça Caterina Albert. De 19.00 a 20.00 hores hi haurà l’acte de lliurament de premis del 20è Concurs- Exposició de pintura al Passeig de Sant Joan. I finalment el dilluns a la plaça de la Sedeta podrem participar en la Gimcana inclusiva. Podeu consultar tota la programació d’activitats en aquesta pàgina web.